محققان نروژی گزارش می دهند که نداشتن خواب کافی صبح روز بعد روحیه شما را از بین می برد.

Ingvild Saksvik-Lehouillier از دانشگاه علم و فناوری نروژ در Trondheim گفت: "به این معنا نیست که احساسات منفی بیشتری داشته باشیم ، مانند پایین آمدن یا افسردگی." "اما شرکت کنندگان در مطالعه ما صاف کردن احساسات را هنگام خواب کمتر از حد معمول تجربه کردند. آنها کمتر احساس شادی ، شور و شوق ، توجه و تحقق می کردند."

برای مطالعه ، 59 داوطلب هفت شب را در رختخواب خود گذراندند و تا زمانی که معمولاً انجام می دهند ، می خوابند. بعد ، آنها سه ساعت کمتر از حد معمول خوابیدند.

در چندین صبح ، شرکت کنندگان بیش از 14 دقیقه روی صفحه کامپیوتر بیش از 300 تصویر نشان داده شدند. از آنها خواسته شد هر زمان که تصویری حاوی "X" نباشد - نوار تست دقت و پاسخگویی به نوار فضا ضربه بزنید.

ساکسویک-لوهیلیر ، استادیار روانشناسی گفت: زمان واکنش سریعتر از شرکت کنندگان از خواب بود ، "اما میزان خطا بالا رفت."به نظر می رسد که ما سریعتر واکنش نشان می دهیم تا غلظت کمتری را جبران کنیم. اشتباهات بیشتری رخ می دهد."

آماده سازی غذای آماده: ممکن است هوشمندانه از اجتناب از فعالیت هایی که نیاز به دقت بالایی دارند پس از یک شب خواب کوتاه بپرهیزید.

تحقیقات دیگر نشان داده است که محرومیت از خواب ممکن است تأثیر یکسانی در رانندگی داشته باشد ، به عنوان مثال ، مانند الکل.

این مطالعه نشان داد که شرکت کنندگان هر روز پس از خواب به طور عادی تست و تست را بهتر انجام می دادند اما هر روز بعد از خواب کمتر نمره بدتری می گرفتند.

داوطلبان این مطالعه همچنین به سؤالاتی در مورد احساساتشان پاسخ دادند - مثبت و منفی.

محققان اختلافات واضحی را در مورد احساسات منفی پیدا نکردند ، اما احساسات مثبت فقط بعد از یک شب کاهش خواب بدتر شد و بعد از سه شب حتی بیشتر کاهش یافت.

ساکسویک لوهیلیر در انتشار اخبار دانشگاه گفت: "ما از قبل می دانیم که کمتر احساسات مثبت تأثیر عمده ای بر سلامت روان دارند. ما همچنین می دانیم که خواب ضعیف تقریباً در همه تشخیص های سلامت روان است."

او گفت ، اما همه افراد نیازی به خواب هفت یا هشت ساعت شب ندارند.

ساکسویک-لوهیلیر گفت: "مهمترین چیز این است که چگونه احساس می کنید. "اگر از خواب بیدار شوید و از خواب بلند شوید ، این نشانه هایی است که عادت خواب شما برای شما کار می کند."

این یافته ها اخیراً در مجله Sleep منتشر شده است.